Høye tilrop og lav fart

Siste onsdag i april allerede. Våren bare flyr av gårde! 

Men beina mine fløy ikke av gårde i dag. På tross av at kroppen kjentes litt tung og daff, valgte jeg å by opp til fem enkle, en dobbel og fem enkle runder. Mye fart med andre ord. Eller, mulighet for fart. Jeg hadde ingen rakett i rumpa i kveld, men trøster meg med at kroppen antakeligvis hadde kjentes like tung om jeg hadde kastet meg med Vemund og gjengen som løp seks doble runder (og en singel bonusrunde). 

Russen er levende til stede i parken igjen. Jeg synes de har blitt flinkere til å heie siden sist. Ikke at det hjalp så mye på min dagsform, men de skal ha for forsøket. 

Nesten 40 stykker i parken i dag - meget bra! Husk å registrere økta, så er du med i trekningen av månedens camper (husk at du også må ha betalt årskontingenten for å kvalifisere til månedens camper. Og faktisk stille på trening). 

Jeg fører opp navn etter hvert som dere registrerer dere. Foreløpig har jeg disse: Øivind M, Claus, Elin Ø, Tove GK, Per Kristian, Johan Fredrik, Karin W, Håvard C, Siri, Ingebjørg, Unni Bente, Vemund, Gøril, Sofia, Thor-Anders, Kari L, Gina S, Wenche H, Maria B, Harald F, Christian F, Jorunn Ty, Carina W, Cecilie B A (ny!), Mona MT, Anne Kristine L og jeg. 

Takk for en god trening, jeg fikk definitivt tatt ut det jeg hadde! 
 
    

Kommentarer