Grillsesongen er i gang!

Dette må være vår. Nå er våre venner kommet tilbake til parken: Russen, kubbfolket, minigrillerne. Og myggen (da tenker jeg umiddelbart på styrkeøkt - jeg vet at bakkemandag er i gang allerede neste uke, så da er vel planken også på vei). Og det var glad stemning, mange hunder, masse løpere, og joda, jeg tror det var en ny rundevariant også? 4 doble, 4 single. Hvor mange kombinasjonsmuligheter vi egentlig har dersom vi skal sette sammen 12 runder og bare har lov til å bruke enere, toere og treere, kan vi jo tenke på mens vi løper. 

For endel var dette oppkjøring til Sentrumsløpet. Lykke til, jeg har tenkt å heie på dere på lørdag, så ha på bunader. Jeg vet noen har snakket om å møtes før start, det blir nok avtalt på facebook-gruppa vår. 

Og så hadde det vært hyggelig å se mange på fest på lørdag - vi ordner noe felles spleisemat og bobler. Følg lenka og meld deg på. Kjenner du ingen, blir vi jo kjent, og det blir enda lettere å dra seg til parken de kveldene det egentlig er så mye mer fristende å bli hjemme. 

Vi telte 42 campere i parken i dag, flott! Velkommen til dere som var nye - vi oppmuntrer alle til å registrere sitt nærvær her, og dermed befolke denne bloggposten sammen med Barbo, Carina O, Carina W, Claus H, Gøril, Harald F, Ida F, Johan Fredrik, Jorunn Ty, Kari L, Karin W, Malin H(ny!), Mari L, Maria BD, Marie-Louise, Monica E (ny!), Per Kristian, Siri SB, Siri SJ, Sofia B, Tove GK, Trygve B, Vemund A, Wenche H.
 

Kommentarer