Det gjør vondt å bli god

Ny økt med rundt tretti fremmøtte i parken i kveld. Jeg har gjort det til min misjon å trene tempo med dere på onsdager, så etter to oppvarmingsrunder, fikk jeg med meg en gjeng til å løpe single runder. Eller, fem single, en dobbel, fem single. Tolv runder til sammen, med mye fart. Vemund har forelsket seg i doble runder og ledet en gruppe med det. 

De siste ukene har jeg åpnet med tung og daff kropp og avsluttet med mye fart og  energi. I dag var det motsatt. Jeg burde jo skjønt at den ville komme. Klassisk feil av meg å starte altfor hardt med de «enkle» rundene. Jaja. Gjorde veldig vondt på slutten, men heldigvis er all smerte stort sett glemt etter 20 sekunder. Takk til Bård for innspill til dagens trening (han ønsket seg noe med fart), det er bare for dere andre å synge ut om dere har ønsker også!

Vi var to eller tre nye i kveld - en ekstra velkommen til dere! Husk å registrere dere, så fører jeg opp navnene etter hvert som de dukker opp i oversikten. Så langt har jeg disse: Øivind, Mona, Irene, Tor Andreas, Siri, Kjell Anders, Vemund, Thomas P, Kari L, Christian F, Karin, Christin KP, Johan Fredrik, Harald, Per Kristian, Cathrine M, Ivan, Synne D og Ingvil R. Også meg selv da :-)

Neste uke jobber jeg kveldsvakt, men håper dere andre er flittige og trofaste og stiller. Ses over påske, ønsker dere gode feriedager med både løping og marsipan!
   

Kommentarer