Tilfeldighetene rår

Ny onsdag og nye muligheter i parken. Vi begynner å bli en stor gjeng som samles på møtepunktet vårt nå, og det er kjempegøy å se! Særlig for oss som husker treningene for noen år tilbake da vi var kanskje en fjerdedel av dagens fremmøtte. Fortsett sånn!

Når vi er mange på trening, må vi også dele oss i to. I kveld var Vemund og jeg ansvarlige for hver vår gruppe: Jeg kjørte på med de elskede pyramidene mine, mens Vemund styrte sine folk trygt gjennom seks doble runder. Vemund løper som ei klokke, så prøv å heng på han hvis du vil løpe jevnt (obs: Forutsetter at du er omtrent like rask som ham, og der har i hvert fall jeg noe å strekke meg mot). 

For egen del ble dette nok en økt der kroppen kjentes tung og daff i starten, men så gikk det gradvis lettere og raskere. Jeg tør ikke prøve meg på noen forklaring på hvorfor, men tenker at det er visse ting jeg aldri kommer til å forstå helt og fullt når det gjelder kroppen og løping. I dag hadde jeg for eksempel spist middag i god tid før intervallene, så det kan ikke ha vært derfor kroppen kjentes tung. Vel, det viktigste er at det ble 12 runder med masse utbytte. Kjempesliten etter siste runde, men det går fort over. Heldigvis! 

Kveldens spreke: Jon G, Claus, Christian F, Liv N, Karin W, Siri SJ, Vemund, Thomas P, Per Kristian, Ida F, Helge T, Tove GK, Gina Suzanne, Mari, Carina O, Espen W, Gøril, Lisa E(ny!), Irene, Cathrine M, Frøy, Kari L, Carina W, Jorunn T, Maria B, Christi og jeg.
 
    

Kommentarer