Luring

Så du trodde våren var kommet for å bli? Sist jeg løp, var i strålende solskinn på lørdag. I kveld var det derimot et lett snølag i parken (i hvert fall enkelte steder) og kaldere enn på lenge. Våren lurte oss nok en gang. Sånn er det, løpe må man gjøre uansett. 

Som kjent kommer ingenting gratis, og tempoøkter har jeg funnet ut at jeg absolutt bør ta med TC-gjengen. Alene blir det sjelden fart, og fart trengs for å bygge formen fram mot konkurranser som for eksempel Sentrumsløpet. I dag delte vi oss i to grupper og kjørte de gode, gamle pyramidene (jepp, mitt initiativ). Jorunn ledet den ene gruppa, jeg den andre. Gøril var sjefsheiadame. Også var det to nye i parken, ekstra velkommen til dere! Kom snart tilbake a! 

Takk til Øivind M, Claus, Kevin, Tor Andreas, Karin W, Tove GK, Trygve, Vemund, Maria, Christian F, Unni Bente, Gøril, Wenche H, Irene, Ivan, Elisabeth W, Per Kristian, Cathrine M, Jorunn T, Helge T, Frøy, Carina W, Atle T og Jon G for ei god økt. Jeg er så sliten at jeg skal stupe rett i seng (ingen tankeløs surfing på nett slik som jeg pleier). Natta! 


    

Kommentarer