Fine folk i Frognerparken

Kveldens intervaller er historie - og for et eventyr! Nå er parken nesten på sitt aller beste  etter min mening - tørre og fine veier, klar luft (lite grillos), fritt for veskehunder og løpende russ. 

Det var ca 40 stk som la ned blod, svette og tårer i parken. Vi delte oss inn i to grupper og løp totalt 12-13 runder. Lengden på runden avhenger av om du tar snarveier eller forlenginger, men i alle fall er "normalrunden" på rett i underkant av 500 m. Gruppe 1 kjørte 12 single i et forrykende tempo, mens Gruppe 2 kjørte 6 doble og 1 singel sammen med Gruppe 1 til slutt. 

Totalt fem nye i parken i kveld, og to på comeback - det er hyggelig det. Kom tilbake alle sammen, hele tiden! Bra innsats og for en fin gjeng:-)


De som har registrert seg i kveld er: Atle T, Carina W, Cathrine M, Chirsti, Christian F, Claus H, Christin KP, Elisabeth W, Frøy A, Gina M, Helge T, Irene B (comeback!), Ivan F, Jan Sverre, Jon G, Jorunn Ty, Kari L, Karin W, Kevin B, Lise Marit, Maria B, Per-Kristian L, Petter G, Pia C (comeback!), Siri SJ, Thomas P, Trygve B, Unni Bente, Vemund A og Wenche HPS! Om du er blitt glad i Treningscampen og ønsker å gi et lite bidrag til at vi bevarer den flotte og uformelle gruppa - ja så trenger vi både skribenter og trenere som tar i et tak i ny og ne. Send en mail til oss - vi vil veldig gjerne ha flere røster både skriftlig og muntlig! Foreløpig har vi fått inn to nye trenere i Vemund og Jorunn, kanskje de leder treninga neste uke? 


Kommentarer