Blant pingler og supermenn

Bart og ganske tørt i parken i kveld. Det kunne bare bety én ting: Pyramider i den vanlige løypa vår! Vi er blitt ganske kreative etter hvert, og finner stadig nye ruter og økter slik at vi kan tilpasse oss vær og føre. Men jammen var det deilig med en helt standard intervalløkt igjen! Siri delte oss inn i to grupper, basert på nivå. Det høres kanskje skummelt eller seriøst ut, men er ingen av delene. Her snakker vi (i hvert fall primært) nøktern pragmatisme: To grupper der nivået er sånn passe likt i hver gruppe gir bedre trening for alle fordi du kan knive med de som er omtrent like spreke som deg. Og vi slipper å være en stor klynge på nærmere 30 mennesker som tar all plassen i løypa. 

Siris gruppe mente hun var pinglene. Gutta, og jentene som følte seg litt guttete, måtte gå i en annen gruppe. Som jeg ledet. Vi mente selv vi var helt supre, i hvert fall når de andre gikk så defensivt ut i navnevalg. Uansett sinnstilstand og formnivå, alle løp til sammen 12 runder fordelt slik: Singel, dobbel, singel, singel, dobbel, singel, singel, dobbel, singel. Det var mye gøyere enn det ser ut her nå. 

Veldig bra innsats fra alle, synes jeg. Personlig tok jeg ut det lille jeg hadde igjen med en liten sprint/spurt opp den siste bakken. Var helt pumpa da jeg var ferdig, men det er jo også poenget.

Husk å registrere deg for å kunne bli med i trekningen av månedens camper. Hittil er disse registrert: Jon G, Karin W, Lise L, Vemund A, Kari L (NY!), Tove GK, Per Kristian, Claus H, Siri SJ, Karianne E, Jorunn Ty, Christian F, Jeanette G, Håvard C, Cathrine M, Ida F, Wenche H, Unni Bente, Ivan F, Tor Edvin H, Mari L, Kevin B, Frøy Aa (NY!), Jan Sverre A, Carina W, Siri SB, Elisabeth W (comeback!) og jeg.
 
    

Kommentarer