Treg start

Vinteren smelter litt for hver uke som går, og i kveld var det nesten bart i parken. Dermed kunne vi løpe den vanlige runden vår, for første gang på en stund. Siri fulgte opp forrige ukes fartsøkt og inviterte til fem single runder, en dobbel og fem single. 

Kroppen min kjentes tung i starten og de første tre-fire rundene gikk tregt. Men jeg tenkte det hadde sammenheng med kaféturen før trening. Den vanlige transportløpeturen til parken hadde blitt erstattet med en gåtur i stedet, og i magen lå en kaffe og skvulpa. Ikke optimalt. Heldigvis viste det seg at jeg hadde rett; jeg måtte bare bli skikkelig varm i trøya før det løsna. Synes jeg fikk opp farten bra på de siste rundene. Var ganske pumpa da vi klokka inn sisterunden, men det kjentes godt.

Takk for innsatsen til Carina O, Carina W, Christian F, Christin KP, Jorunn Ty, Karin W, Kevin, Lise L, Nina H, Per Kristian, Siri, Thomas P, Turid T, Vemund, Wenche H, Åse L. Og jeg! :) 

Ikke glem årsmøtet i Treningscamp om to uker! Det er en bloggpost om det under her, samt at alle medlemmer skal ha fått en e-post om møtet. Jeg sender ut en ny mail til dere som har meldt dere inn nå nylig. Håper å se mange medlemmer onsdag 26. februar! 
 
 

   

Kommentarer