Tapt og funnet

Årsmøte i Treningscamp OG intervalltrening i parken. I kveld sto to store begivenheter på agendaen, og jeg kom bare for seint til en av de. Det kommer nok mer info fra årsmøtet etter hvert, jeg skal bare nevne at jeg klarte å rote meg bort på veien dit. Jeg har kanskje løpt i Frognerparken i over fire år, men gi meg en invitasjon til et møte rett utenfor parken - og jeg er lost. Noen ganger er det et under at jeg klarer meg såpass greit i hverdagen og livet ellers...

Ok, nok selvransakelse. Årsmøtet gikk sin gang og etterpå løp vi bort til det faste oppmøtestedet i parken. Siri ville ha oss med på seks doble runder, med korte pauser. I regn og mørke var det liksom ikke så fristende å trekke ut økta, så vi kom raskt i gang. For egen del kjentes det ganske greit i dag, men onsdagsøktene er skikkelig bingo for meg. En uke kjennes beina blytunge ut og jeg snegler meg framover, neste uke svever jeg av gårde i toppfart. Rare, fine kroppen. 

Som vanlig er det fint om du registrerer deg, og som vanlig skal jeg eller Siri prøve å huske å fylle på med navnene etter hvert som dere registrerer dere. Bare si fra til oss her, på e-post eller på Facebook hvis vi glemmer deg! Det har nemlig skjedd at vi har glemt ting. 

Kveldens sprekinger: Carina O, Carina W, Cathrine M, Christian F, Gina, Ivan F, Karianne E, Karin W, Maria B, Per-Kristian, Siri, Thomas P, Tove GK, Vemund, Wenche H og jeg. 
 
    

Kommentarer