Stein på stein

I kveld valgte vi fart. Vinterløping ute er som regel ikke synonymt med fart i beina, man har nok med å prøve ikke å falle på isen eller fryse tærne av seg. Men i kveld var det mildt i lufta og nesten helt bart i en av løypene våre i parken. Når en slik mulighet byr seg, må man bare ta den - selv om det gjør vondt. Det er sånt man blir sterkere og raskere av, litt etter litt. 

Vi løp ti single runder (én runde er cirka 550 meter med mindre du løper en snarvei eller legger til en ekstra sløyfe). Etterpå ble det tre bakkedrag for virkelig å få opp pulsen og farten. Mine bein var stive som trestokker på slutten, men det er vel sånn det skal være. Kjempegod innsats fra alle i kveld! Vi var også to nye på trening, velkommen til dere og håper dere kommer tilbake neste gang! 

Jeg fyller på med navn etter hvert som dere registrerer dere. Hittil har jeg fått følgende navn: Carina O, Carina W, Christian F, Gøril, Jan Sverre, Jorunn T, Karin W, Kevin, Lise L, Per Kristian, Pia N, Siri SB, Stian, Thomas P, Tor Edvin, Trygve, Turid T, Vemund, Wenche H og jeg. Takk til Vemund som tok tida!
 
    

Kommentarer