Hoderegning i parken

Det skal ikke mange onsdagsskulk til før det er litt ekstra spennende å gå til parken. Nå er jeg selvsagt bare borte dersom jeg har veldig gyldig grunn, men formen blir jo ikke noe bedre av om fraværsgrunnen er gyldig (og det går jo ikke an å løpe intervaller på andre ukedager). I dag var det altså tre uker siden sist, men en fin vinterkveld å komme tilbake på. 

Siri begynte med å si noe helt merkelig: I dag skal vi løpe dobbel, trippel, dobbel, trippel, dobbel. HÆ, at det var HVOR mange runder enkli?! Brukket ned til 2x3 + 3x2 var de fleste enige om at det var 12 runder som vanlig. Jeg løper med mine trofaste yaktrax, som virket bra på dagens føre, og tenker på alskens rare ting underveis. At tåkelys på fly er vakkert. At noen ganger må det da bare være flaks at man ikke tråkker på en dachs. At jeg vil rope til de som løper feil vei: Bli med oss, vi er Treningscamp! Men så tør jeg ikke. Og: at jeg skulle hatt litt av det Terese Johaug har; tenk å bli motivert av smerten. Heldigvis lar jeg meg motivere av andre ting - treningsfellesskapet vårt i parken, rett og slett. 

Neste onsdag er det årsmøte, der håper vi på mange deltagere, og det er snedig nok lagt til klokka halv sju så  det ikke er mulig å dra det ut lenger enn til at man rekker å løpe til parken. 

Takk for i dag: Carina O, Carina W, Cathrine M (comeback!), Christian F, Gunnar G, Gøril, Harlad F, Johan Fredrik, Karianne E, Karin W, Lise M, Mari L, Nina H, Per-Kristian, Siri SB, Siri SJ, Tor Edvin, Unni Bente, Vemund og Wenche H. Var du på trening i kveld? Husk å registrere deg her.  

Kommentarer