Velkommen, 2014!

Første dag i flunkende nytt år og første økt med TC-gjengen i Frognerparken. Jeg tror faktisk ikke det finnes noen bedre kombinasjon ;-)

Det skal innrømmes at kveldens økt var noe preget av gårsdagens utskeielser - jeg la meg seint i natt og sov lenge i dag. Men da klokka nærmet seg 20:00, kjente jeg at det var på tide å røre på skrotten og komme seg i joggeskoene. Og jeg angrer ikke! Andreas F var sjef og bestemte at vi skulle løpe langintervaller: Fire runder i én jafs, og så pause på cirka to minutter. Dette gjorde vi tre ganger, slik at det ble de vanlige 12 rundene. Andreas var dessuten ikke snauere enn at han inviterte til burpees som bonus (en sånn styrke- og spenstøvelse som kombinerer hopping og armhevinger). Ti stykker! Det endte med høy puls og grus i håndflatene.

1. nyttårsdag med 16 stykker i parken - inkludert én ny - er mer enn godkjent! Takk for god start på 2014 til Andreas F, Christin KP, Claus, Gina, Jon, Karin, Kåre, Lea, Per Kristian, Petter (NY!), Siri, Tove GK, Trygve, Unni Bente og Vemund.

Og gratulerer til Unni Bente og Karin som begge ble månedens camper i desember 2013 og fikk premier av premienissen Siri! Siri delte også ut to trøstepremier til Gina og Tove (som er ment som en bestikkelse slik at de skal fortsette å komme i parken). Grattis! Og vi ses om en uke :-) 
    

Kommentarer