Superdama Anne Nevin


Kondis kan du lese om vetaranløper Anne Nevin som løp under 10 min på 3000 m

Jeg er så imponert over denne dama! Hun knuser de unge og fremadstormene, og hun setter nye personlige rekorder. Og det viser at det er håp selv om ungdomsåra forlengst er forbi. 

Syns du det er noe kjent med Anne? 
Jeg syns i alle fall det, og det skyldes to ting. 

Jeg gikk på ungdomsskole sammen med henne for hudreogfemti år siden, men enda viktigere - jeg er nesten nabo med søstra og hun løper med oss i parken. Ja, jeg snakker om Jorunn Tyssø. (2013 årets nye Camper)

Jorunn har åpenbart samme løpstalent som Anne, men de legger ned temmelig ulik mengde med trening. Så, om Jorunn drar forbi deg i parken på hver eneste runde og bedyrer at hun ikke trener, steng øra og tenk at det er Anne Nevin som drar fra. Da er det til å leve med ikke sant? :-) 

Kommentarer