Plusskveld i minusgrader

Jeg tror det var omtrent 7 minusgrader i parken i kveld. Men det hindret ikke folk fra å stille opp på trening. Det er virkelig imponerende at så mange (over tretti igjen!) kommer og gir alt, da dere strengt tatt kunne kommet unna med å vise til gradestokken og kveldsmørket og lenket dere fast til sofaen. 

Vi løp en litt annen runde enn vanlig i dag, rett og slett fordi mye er nedsnødd og mye er glatt. Men vi fant en løype som var veldig trygg, og det ble fem doble og en singel runde. Til sammen snakker vi en økt på omtrent 6 kilometer pluss oppvarming, hvis man løp verken snarveier eller noe ekstra. Jeg fikk fighta litt ekstra med Jeanette i dag, vi er jevngode og sånt blir det dueller av. Hun slo meg på sisterunden (arg, egentlig veldig irriterende), så neste gang må jeg få revansj. 

I kveld var disse på trening: Thomas P, Åse L, Gina, Johan Fredrik, Elin Ø, Marius, Marit Thi, Siri, Tove GK, Maria BD, Vemund, Wenche H, Pia N, Unni Bente, Jon G, Gøril, Ida F, Siw-Mette, Andreas F, Lea, Per Kristian, Kjell Anders, Jeanette G, Karin W, Jorunn Ty, og jeg. Her kan du registrere deg etter hver økt. 

Tusen takk for i kveld! Parkintervallene er definitivt et treningshøydepunkt for meg nå om dagen. Godt å se at vi pusher hverandre!

Dessuten var Christopher innom med drakter til de som har bestilt. Gleder meg til å se den flotte TC-bunaden på vårens mange løp! 

    

Kommentarer