På tross av vinteren

Ikke alle er like glad i vinterløping, og trapper heller ned når snø og minusgrader plutselig blir en del av værmeldinga. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd i år, men onsdagene etter nyttår har vært skikkelig bra besøkt! Forrige gang var vi over 40 stykker i parken, og i kveld var vi vel omtrent 35. Det er så kult at dere fortsetter å komme selv om det er snø og is og litt kaldt (det er strengt tatt ikke kaldt i det hele tatt når man løper)!

I kveld løp vi en litt annen løype enn ellers, siden den vanlige løypa var nedsnødd. Og det er jo fint med alternativer til det vi kaller parksprintløypa (den som er 1 kilometer lang, og blir mest brukt til langintervaller eller flere rolige runder i ett strekk). Siri styrte oss gjennom oppvarminga, og fant en løype med litt bakker - både av typen som går oppover og nedover. Vi delte gruppa i to: Jeg ledet en gjeng som løp seks doble intervaller, og Andreas var sjef for de som ville løpe triple intervaller. Vi trodde vi var ferdige etter de vanlige 12 rundene våre, men Siri hadde en bonus i ermet: Fem kjappe bakkeintervaller. Det var en relativt kort bakke å løpe opp, men jeg synes det var skikkelig tungt etter først å ha løpt de vanlige intervallene. Tror jeg klemte ut det jeg hadde av krefter, og det er jo poenget til Siri: Du har alltid litt igjen, selv når du tror du har gitt alt. 

Kveldens snøjoggere: Andreas F, Carina O, Carina W, Christin KP, Claus H, Elin R A, Elin Ø, Gina, Jan Sverre, Jeanette G, Johan Fredrik (NY!), Jon G, Jorunn Ty, Karin W, Kåre L, Kevin,  Marianne M (NY!), Lise L,  Mads V, Mari L, Maria B, Marius, Per Kristian, Siri S, Thomas P, Tove GK, Trygve, Turid T, Unni Bente, Vemund, Åse L, Mads, Carina W og jeg. Lista blir oppdatert etter hvert som dere registrerer dere

 
    

Kommentarer