Full fart i snøen

Nok en kveld med supert oppmøte i parken! Takk for at du kommer og gjør treningsgruppa rikere.

Det ble løpt hardt og fort i kveld, og vi var såpass mange at vi delte oss i to. 10 single runder i halvmåneløypa som er ca 550 meter lang. Det fins forlenging og snarvei, men ikke så mange muligheter som i den vanlige løypa vår. Etter disse ti rundene stod det fire bakkeintervaller og ventet. Jeg varslet bare tre av de, så jeg hørte et par protester da jeg startet nummer fire. Men skitt au - ingen kommer til parken for å slappe av :-)
Andreas har blødd hardt for drakta, her opp til Grefsenkollen

I kveld tok vi avskjed med en trofast Camper gjennom de fire siste årene: Andreas F.  Han skal flytte hjem til Ålesund og det blir derfor litt langt å reise til intervallene i parken... Andreas er ikke den første som reiser fra oss, og sikkert ikke den siste heller. Men heldigvis får vi hele tiden friske, nye pust inn i gruppa - så vi består selv om vi mister noen tydelige stemmer. Andreas har tatt treneransvar, og det gjorde han også på sin siste kveld. I tillegg har han vært stafettansvarlig, så her har vi definitivt en post å fylle før Holmenkollstafetten. Det er bare å melde seg - spiler ingen rolle om du er fersk eller gammel Camper.

Mens vi venter på at dere registrerer økta, her er foreløpig navneliste: Andreas F, Carina O, Christin KP, Elin Ø, Gøril H, Jeanette G, Johan F, Jon G, Jorunn Ty, Karin W, Kåre L, Lise Marit, Mari L, Marit Tr, Per-Kristian, Pia N, Siri, Siw-Mette, Tove G, Thomas P, Vemund A, Wenche H og Unni Bente.


Det var forresten rekordmange som fikk fem av fem mulige onsdager i parken denne måneden. Andreas F, Jon G, Karin W, Lise Marit, Per-Kristian, Tove G, Unni Bente og Vemund. Grattis - håper premiene falt i smak:-) 

Kommentarer