Årets Campere 2013 og nyttårsbord

I går kveld hadde Treningscamp sitt nyttårsbord, og jeg utnyttet muligheten til å dele ut premier for hyppig intervalløping i Frognerparken på onsdager. Siden ikke alle Camperne hadde muligheten til å delta på denne gallakvelden skal dere få en kort rapport over de verdige vinnerne her på bloggen.

Det var en utrolig hyggelig kveld som vanlig, og timene gikk alt for fort. Også det som vanlig. 


Årets Camper 2013 ble Andreas F. Han møtte 37 ganger på onsdagene (og ukjent antall mandager til Tryvann)
De neste plassene for de med mer enn 25 poeng:
Lea - 33
Lise Marit -32
Mari  -31
Carina W og Atle - 30
Gøril - 28
Vemund og Per-Kristian - 26

Årets nye Campere ble Jorunn, som har hele 22 onsdager i parken og det bare siden begynnelsen av august. Hun blir med andre ord en skummel utfordrer til Andreas i 2014.

Andreas vant en fin medaljehenger fra Løpeskjørt, og fikk i tillegg løpejakke og løpetights fra Adidas som ekstra takk for god trenergjerning i parken.
Jorunn ble premiert med en fin teknisk løpejakke fra Adidas.

I tillegg vanket det løpetights og en liten boks med pigger til Lise Marit for både tredjeplass på lista og ikke minst stor innsats som trener og skribent. Videre fikk Lea løpetights for andreplassen og god innsats sammen med Mari i sosialkomiteen (de som sørger for fest og moro). Mari ble premiert med en løpejakke.

Tusen takk til premiesponsorene Løpeskjørt og Adidas - og jeg håper å kunne berike innlegget med noen bilder!

2013 i tall (og litt kort) er slik:
220 ulike navn er registrert på onsdagsøktene, og i snitt kommer dere 6,25 ganger i løpet av året. Det er ca 80 Campere som har deltatt mer enn 5 ganger gjennom året, og de har et snitt på 12,5 ganger.  Totalt nesten 1400 registrerte onsdagstreninger, og det ukentlige snittantallet er på nesten 25 Campere. Veldig bra år for TC!PS! Piggene Lise Marit fikk kan dere kjøpe på skodubb. Jeg skal skrive mer om de på bloggen min snart

Kommentarer