Snart jul!

Jula nærmer seg med stormskritt. Derfor valgte vi å roe ned tempoet i parken i kveld. Med til tider svært glatt underlag var det egentlig ikke så mye å grunne på. Intervaller og høyt tempo ville vært direkte helseskadelig!

Vi kjørte samme opplegg som sist, mer eller mindre: Jeg løp åtte runder i parksprintløypa, altså åtte kilometer sammenhengende. Andreas fikk med seg en gjeng som løp fem runder, og så tok noen bakkedrag etterpå (der det var tørt og ingen risiko for å skli og tryne). I tillegg var det en gjeng som kjørte enda et opplegg, litt usikker på detaljene der - men det så slitsomt ut! Veldig bra at folk tilpasser treningene til egen form og lyst, det er jo bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre. 

På plass siste økt før jul: Andreas F, Atle, Carina O, Christian, Christian F, Claus, Elin A, Gina, Jorunn T, Karin, Kevin, Kristin KP, Mari, Mariken, Per Kristian, Thomas, Trygve, Unni Bente, Vemund, Åse og jeg. 

Da gjenstår det å ønske alle en riktig god jul! Spis deilig julemat og julegodt og kos dere! Og husk at det blir treninger 25. desember og 1. nyttårsdag, det er jo onsdager! Følg med på bloggen eller Facebook for tidspunkt, mulig vi flytter det til dagtid. 
   

Kommentarer