Kaldt, men full trøkk!

Selv om vi skriver desember og gradestokken viser minusgrader, kommer det en hel gjeng til møtestedet vårt i parken. Når jeg løper inn i parken rett før kl åtte og ser at det også i kveld er en fin gruppe i krysset vårt, blir jeg glad langt inn i hjerterota! Dette er ikke tull - det gleder meg utrolig mye å se så tydelig hva vi har fått til på snart fem år. Tusen takk for at dere kommer og gir alt, onsdag etter onsdag! Dette er første gang vi har over tjue på trening i desember tror jeg.

Det ble løpt to runder oppvarming, 4 single, 2 doble og 4 single igjen. 12 runder totalt. Etter de 6 første rundene gjorde vi imidlertid noe skikkelig crazy som sikkert alle kommer til å ta med når de skal fortelle barnebarna sine om livet i gamle dager; vi løp rundene feil vei. Crazy shit!!

Tjuefem navn på lista i kveld:
Andreas F, Bente (ny!), Bård, Carina W, Christian M, Christin KP, Gina, Gøril, Håvard, Jeanette, Jorunn Ty, Karin, Kevin, Lise Marit, Maria B, Mari L, Marit Thi, Marit Tr, Siri, Thomas P, Tove G, Unni Bente, Vemund, Vetle og Øyvind


Oppfordrer en ekstra gang alle til å si sin mening om Treningscamp skal forbli en forening med gratis treningstilbud eller om du ønsker at vi i tillegg skal tilslutte oss Friidrettsforbundet og kunne tilby medlemmene å løse helårslisens. Alle meninger teller!

Kommentarer