Veien til neste sesong

Jeg tilhører de som mener at årets løpesesong er over. Høstens viktige konkurranser er tilbakelagt for min del, nå gjelder det å holde formen og motivasjonen oppe hele vinteren igjennom. For etter vinter kommer vår, og da er det en ny sesong å ta fatt på! Min plan er å tviholde på onsdagsøktene i parken og slik holde formen ved like. Det ser ut til at flere tenker slik, i kveld var vi hele 24 stykker på intervalltrening. Inkludert fem nye! 

Siris opplegg var fem doble og to single til slutt. Jeg synes folk har høyt tempo (kan tyde på at noen mener sesongen fremdeles er oppe og står), og når man først kommer i gang med løpinga er det heller ikke så kaldt. Min egen fart er sånn passe - jeg merker fremdeles at jeg var på lang ferie i høst. Men pytt. Formen kommer tilbake, det vet jeg. 

Kveldens helter i joggesko: Andreas F, Barbo, Christian, Eldrid (NY!), Elin, Gøril, Ivan F, Jorunn T, Lea, Mari, Mariken, Lise, Unni Bente, Vemund, Vibeke, Tine (NY!), Ruth (NY!), Thomas (NY!), Åse, Tove GK, Siri, Snorre, Øyvind og jeg. Jeg jobber med å finne ut hvem den siste nye er... Takk for en god økt!

   

Kommentarer