Tilbake til virkeligheten

Tre uker på ferie gjør noe med kroppen. Nå var ikke årets ferie noen latmannstur akkurat, men det skal jeg skrive mer om senere. Uansett er ikke formen som tidligere i høst. Og i kveld var det intervaller i parken. Og jeg ga det jeg hadde, men det var liksom ikke så mye.

Siri var sjef, men siden jeg var i parken for første gang siden 9. oktober (jepp, det er ganske lenge), ble det pyramider (jeg elsker som kjent pyramider). I kveld var det derimot langt fra lystbetont å løpe. Jeg tror jeg fikk omtrent et halvt minutt pause mellom intervallene, og den siste pausa mi var vel på 15 sekunder... Jeg kom med andre ord inn til «mål» langt etter alle de andre. Men, det var jo selvvalgt; jeg løp samme distanse som jeg alltid gjør og startet pliktskyldigst opp bakerst med Andreas F og Jorunn T som vanlig. 

Det gikk tregt i kveld, men det var som ventet. Ga det jeg hadde, uten at det imponerte noen. Siri bød selvsagt på bonusrunde til slutt, og utrolig nok klarte jeg å komme meg rundt i parken én gang til. Her er de andre som også tok ut det de hadde i kveld: Andreas F, Atle, Bård, Christian F, Christian M, Helge, Irene, Ivan, Jorunn T, Karin, Kjell Anders, Lea, Lise, Maria, Margaret, Marit T, Siri, Trygve, Unni, Vemund, Vivie, Vibeke og jeg.

     
PS: Andreas minnet meg på armhevingsprosjektet vårt, som jeg strengt tatt har forsømt så kraftig som overhodet mulig (i hvert fall siden rundt påske en gang). Mitt mål er å klare 40 armhevinger i løpet av året, Andreas skal klare 50. Vi kan vel klare det hvis vi legger inn en sluttspurt de siste to månedene av året? Men i kveld er jeg for sliten til å teste hvor mange jeg klarer. I morgen, i morgen... 

Kommentarer