Årets Camper 2013

Det er selvsagt altfor tidlig å kåre årets camper for 2013, det er jo mange onsdager igjen ennå! Men, i tillegg til å fortelle om stillingen i toppen tenkte jeg å fortelle hva premien er.

Tone som driver Løpeskjørt.no tar nå inn medaljehengere.  Treningscamp har samarbeidsavtale med henne, slik at du som medlem får rabatt når du handler løpeskjørt, startnummermagneter, icebug osv. I tillegg til rabattavtale gir Tone oss også en medaljehenger til premiehaugen, og jeg syns dette er en utrolig stilig premie å gi til årets Camper!


Her kan alle de fine medaljene endelig får slippe ut av skuffen eller hvor du nå enn har de slengt. Jeg forventer at vinneren sender et bilde av hele stasen på veggen!

For deg som ikke vinner, kjøp en selv da vel:-)
Du kan bestille samme design som over, eller en av de andre hun har tatt inn!

Men så over til stillingen i toppen. Årets Camper kan man kun bli hvis man er medlem, jeg har ikke sjekket topp ti mot medlemslista, men jeg mener på husken alle er med. Dette får Siw-Mette sjekke etter nyttår!  Hver onsdagsøkt i parken gir 1 poeng.

Stillingen - topp ti:
Tove GK -  22 poeng
Per Kristian og Vemund A - 23 poeng
Gøril - 26 poeng
Atle T - 28 poeng
Lise Marit og Mari - 29 poeng
Carina W - 30 poeng
Lea - 31 poeng
Andreas F - 33 poeng
Utenfor konkurranse, men i en klasse for meg selv : 39 poeng :-)))  (sorry, klarte ikke dy meg!)Det er fem onsdagsøkter igjen, de med fet skrift har fortsatt sjansen på toppen🏆
Greier Andreas å holde jentene unna? PS! Statistikken viser at 215 ulike har vært innom intervallene våre i parken i år - og at det totalt dreier seg om 1268 deltakelser. Det betyr 6 treninger i snitt per person. Det er nesten 70 ulike som har deltatt på mer enn 5 onsdagstreninger, disse har et snitt på over 12 så langt. Vi har altså ganske mange som ikke kommer tilbake mer enn en håndfull ganger - hvordan skal vi ta bedre i mot disse??

Kommentarer