Vått, vilt og vakkert

Det kunne vært vilt og det kunne vært vakkert. Men vått var det hvertfall. Sånn ca 21 campere som løp runde etter runde i regnet i Frognerparken på Treningscamps faste onsdagstrening. Søle som skvatt oppover leggene, sminke som rant ned under øynene, svette som silte innunder den allerede kliss våte trøya eller tightsen. 
Sjefen sjølv Siri var forhindret fra å komme. Da ble det jeg som fikk velge hva vi skulle kjøre. Stian var utmerket tidtaker, så fikk jeg tid til å brøle gjennom vanndråpene. 
Pyramider ble det. 1-2-1, og det tre ganger. Det var tungt. Det var seigt. Men farta var ikke så værst.

Det var kanskje litt idiotisk også å velge våt park fremfor tørr sofa. Men det var GODT etterpå. Og ikke minst så er det ganske vakkert å se en gjeng som sliter seg gjennom løvhaugene i høyt tempo, hodelykter som blinker i refleksvester og detaljer, matchende til politibilen som kjører patrulje for å sjekke at alt går riktig for seg.

Takk for innsatsen, folkens!
De spreke som behersket vått føre i parken i dag var: Andreas F, Anna B, Atle, Bård,  Birgitte Skjerve, Birgit S, Christian F, Christian M, Carina O (ny!,) Carina W, Eli H, Gøril, Ingebjørg, Jorunn Ty, Jørgen,Kjell-Anders, Mari, Mariken, Mona,  Per Kristian, Stian, Tonje, Tove, Tor-Andreas 
    

Kommentarer