Vart litt skræmt no

Hva heter det i kveld tro - lillehalovin? Uansett holdt Siri ord: Det var skummelt i parken. For først kom hun og sa at vi skulle ha fotballtrening! Riktignok var det en fin høstkveld med frisk luft, men hallo, litt mørkt for fotball.


Men det var fotballtrening med campvri: 4-2-4. Oversatt: 4 single runder, 2 doble, 4 single. Jeg synes ikke det er lenge siden sist vi hadde ny kombinasjon, finnes det flere mulige nå eller? Med en tallenes venn som treningsdirigent ser jeg ikke bort fra det. I dag strevde jeg fært med de doble rundene, så jeg var glad det ikke var flere av dem.

Det var ikke slutt på skremming etter siste runde - der mumlet Siri noe om bonus?! Jeg var for sliten til å høre, men det må ha vært en spøkebonus, for ingen løp. Skummelt, skummelt.


Vi klappet for månedens campere: Jorunn og Kjell Anders: Gratulerer med premier og knallinnsats hele oktober! Nå blir det ny måned med nye muligheter for oss alle sammen igjen.

Modige i parken i kveld var: Andreas F, Bård, Carina O, Carina W, Christian, Christian, Gina, Irene, Ida F (NY), Jorunn, Kjell Anders, Lea, Lise L (NY), Karin (NY), Mari, Marie B, Maria, Mariken, Marit Tr, Marit Th, Per Kristian, Tove, Siri, Vemund.


 

Kommentarer