Galskapen vil ingen ende ta

Ikke nok med at vi skriver oktober og kan løpe ute i t-skjorte. I kveld var jeg sjef og jeg valgte IKKE pyramider som intervallform! I stedet gikk jeg for Siris nye opplegg, som ble introdusert for et par uker tilbake, nemlig «tre ganger tre»: Først tre single runder, så tre doble, og til slutt tre single. Tolv runder med alle muligheter for å bli skikkelig sliten! Så får det heller være at jeg stusser over hvorfor en matematiker har kalt dette «tre ganger tre» når vi vitterlig løper tolv runder. Regner med at det finnes en matematisk forklaring på det. 

Vi var hele 24 stykker i parken i kveld, noe jeg er veldig glad for. For egen del er denne tida av året litt rar, i hvert fall løpsmessig, fordi viktige løp som Oslo maraton og Oslos bratteste er unnagjort. Hva nå, liksom. Motivasjonen daler alltid litt seint på høsten, men i kveld var det faktisk veldig fint å løpe. Så takk til alle dere som gjorde at jeg fikk en god økt! Det trengte jeg! Hadde faktisk ikke løpt siden Oslos bratteste.

Kveldens sprekinger: Andreas F, Anna B (comeback!), Carina, Eli H, Gina (NY!), Gøril, Ingebjørg, Ingrid, Irene, Jan Sverre, Jeanette S, Jorunn, Kjell Anders (NY!), Lea, Margaret, Marie, Per Kristian, Tove, Vemund, Vivie, Wenche, Øyvind M, Åse (NY!) og jeg. 
 
    

Kommentarer

  1. 3 x 3 er selvsagt 9 Lise. Men 3 single - 3 doble - 3 single blir likevel et slags 3 x 3 konsept :-) Av og til må man våge å se utenfor boksen!

    Skulle gjerne vært i parken med dere - bra dere fikk en super økt!

    SvarSlett
  2. Hehe. Godkjent forklaring :) Vi savna deg og!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar