Vinneren av gjettekonkurransen

I anledning Oslo maraton arrangerte jeg en liten konkurranse: Gjett min tid på halvmaraton! Nå ble det jo et salig rot med tidtakingen dette året, og på et tidspunkt hadde jeg fire tider å forholde meg til. Jeg fikk 1:41:21 og 1:38:32 som tider på SMS, pulsklokka viste 1:41:16, og resultatlistene på nettsidene til arrangøren viste 1:41:13.

Jeg har landet på at det er mest riktig å bruke den offisielle tida på 1:41:13. Den samsvarer mest med egen klokke. Det hadde selvfølgelig vært fint med en tid på under 1:40, men det fatter jeg bare ikke hvordan de har fått til. Juks og bedrag! 

Det betyr at vinneren av gjettekonkurransen er Siw-Mette, som gjettet 1:41:02. Gratulerer! Du får en premie, jeg vet bare ikke helt hva ennå. Siri er premielageransvarlig, kanskje hun kan ta med noen godbiter i parken i morgen. 

Avslutter med noen ekstra bilder fra løpet på lørdag, tatt av en flink fotograf jeg kjenner som sto i løypa og speidet etter campere i stilig bunad. Se, så flotte vi er! 
(alle foto: Kristian Jacobsen) 
Trygve i aksjon.
Wenche nekter å senke farten, selv etter mange km.
Jan Sverre; sjekk stilen!
 
     

Kommentarer