Saltvann og drømmemann

Nok en mandag, nok en ukestart med bakkeintervaller. Forrige uke var vi så fornøyde med at vi var fem damer og fem karer. Hvor damene var i kveld, aner jeg ikke, jeg løp med gutta (og klager ikke på det).

For egen del var det knallhardt å løpe i dag. Skal jeg være ærlig, virka det ikke som de andre var helt på topp heller: Stian er å vei tilbake etter en skade, Christian har vært/er syk, og Tommy har akkurat blitt pappa.Var vel bare Marius som ikke hadde noen unnskyldninger i kveld.

Vi kom oss heldigvis til toppen alle sammen. Det begynner å bli både mørkt og kjølig oppe ved Tryvannstårnet nå, så det er kjekt å ha en ekstra jakke eller genser å hive på seg før man tar turen ned igjen. 
Ok, jeg er ingen fotograf. Og dette er det beste bildet fra bommen.
Vel hjemme igjen oppdaget jeg til min store skrekk at jeg hadde glemt å kjøpe inn sjokolademelk. Hvilket resulterte i at jeg måtte blande meg en sånn Ringer Drink+. Jeg fikk en flaske i premie da jeg ble månedens camper for juli, men har bare orket å drikke det én gang før. Jeg synes det smaker fælt. I-landsproblem, javisst, men sånn er det. Eneste motivasjon til å drikke det er at det skal hjelpe mot kramper, som jeg er en del plaget av. Blander ut Ringer med eplejuice og Farris. Har også isbiter oppi glasset - et tips fra Siri. Da blir det drikkbart, men ikke så mye mer enn det.
Elektrolyttkonsentrat pimpa opp med juice og kullsyrevann. Smaker som ansiktsuttrykket mitt.
Heldigvis kan jeg finne mye trøst i agent Dale Cooper, som henger på kjøkkenveggen. Han er som kjent perfekt (alle Twin Peaks-fans vet hva jeg snakker om).
Men nå er den ekle drinken allerede glemt. Det samme er smerten på vei opp til tårnet og bommen. Takk for en fin tur til Christian, Marius, Stian og Tommy. Håper jeg ser noen av dere i parken på onsdag! 
    

Kommentarer