Gjett tida mi!

I morgen er en skikkelig bra konkurransedag! Mange løp å være med i, blant annet Skiløpet, KK-mila og Telemarks tøffaste. Selv skal jeg delta i Halvtraver'n, for fjerde år på rad.

Så, hva tror du jeg løper på? Første året jeg deltok, i 2010, var jeg faktisk syk (sjekk bilde fra løpet her). Tida ble 1:45:07. Året etter forbedra jeg meg naturlig nok og fikk 1:38:19. I fjor løp jeg på 1:36:45. Jeg synes Halvtraver'n er hardt, og jeg brenner som regel av for mye krefter i starten. Samtidig gir det en utrolig bra følelse å krysse mållinja - nettopp fordi det er så tøft. 

Gjett tida mi i kommentarfeltet. Har du trua på denne halvt indiske løpedama eller tenker du at alle bakkene og de sleipe stiene kommer til å knekke meg? 

Vinneren får Christopher McDougalls Født til å løpe
   
      

Kommentarer

Legg inn en kommentar