3 ganger 3 hurra!

Siste onsdagen i september, høsten er definitivt her. Det kreves stadig mer klær, i kveld stilte jeg for første gang med pannebånd og hansker, det føles som en hel evighet sien jeg kasta de i vår. Men, høstkulda la ingen demper på stemningen og trøkket på kveldens intervaller. Det var overraskende mange som var klare for løping igjen, kun få dager etter det som for mange er årets løpemål, nemlig Oslo maraton. Selv var jeg usikker på hvor mye saft jeg kunne presse ut av beina etter den siste testturen opp Wyller i går kveld.

Det man fikk bryne seg på i kveld var et nytt og revolusjonerende opplegg, kalt tre ganger tre. Det består av tre single, tre doble og så tre single igjen. Totalt tolv runder. En helt vanlig intervalløkt altså. Rundene er i underkant av femhundre meter, om du ikke løper snarveier eller forlenginger. Vi delte gruppa i to også i dag, fordi det var såpass mange. En jentegjeng og en guttegjeng - det var mest liv i jentene som vanlig!

Anne Mari (ny!), Atle, Barbo, Carina, Christian F, Claus, Eli, Halvor, Helge, Ingebjørg, Ingvill R B, Irene, Jeanette, Jorunn T, Jørgen, Lea, Mari, Marie, Marit I, Marit Ti(ny!), Marit Tr(ny!), Marjo, Ola (ny!), Pål, Rikke, Silja, Siri, Thomas C, Thor-Andreas, Tove G, Trygve, Øyvind og Vegard 


Kommentarer