Klubbmesterskap

Onsdag 11. september bytter vi ut intervallene i parken med et uhøytidelig Klubbmesterskap. Distansen er 5 km, og den går i en ganske lettløpt løype på grusveien i parken. Vi beholder sted og tid, så du trenger ikke tenke på noe annet enn å komme deg til parken som vanlig. Dette er en superfin gjennomkjøring 10 dager før Oslo Maraton, uansett hvilken distanse du stiller på der. Har du aldri deltatt i løpskonkurranser før er dette en veldig "snill" inngangsport! Det er bestilt oppholdsvær og 12-15 grader...

Det blir oppvarming fra kl åtte, men kun et kvarters tid så det anbefales at du har løpt 5-15 min til parken i tillegg. Oppvarmingen i parken blir ledet av en av de vanlige "trenerne", og det blir både drag og lett tøying før den uformelle dysten. Løypa blir løpt på oppvarmingen. 


Det er ingen påmeldingsavgift, startnummer eller tidtaking. Det blir mulighet for forhåndsregistrering men det er ikke nødvendig, alle som kommer på trening denne onsdagen er å regne som påmeldt. Alle er selv ansvarlig for egen tid og "innrapportering" av den etter mål. Har du ikke klokke med deg finner vi en løsning for deg:-)

Christopher har lovt at han kommer og tar all logistikk og administrasjon, hvis det er noen som har lyst til å bake boller eller bidra med noe er det fritt frem å melde seg i kommentarfeltet eller på mail. Alle bidrag mottas med glede:-)

Meld deg gjerne inn i "klubben" - Treningscamp ble stiftet som forening i vår etter over fire års "drift".


Oppfordrer selvfølgelig alle med drakt om å ikle seg denne! Om du ikke har drakt kan du bestille en (den kommer ikke tidsnok til dette løpet), men du kan også spørre på facebooksiden vår om det fins en å låne i din størrelse.
  

Kommentarer