Ingen onsdag uten

Så var det lille lørdag igjen da. Ingen onsdag uten en intervalløkt i Frognerparken. Opptil flere er tilbake fra ferie, og det var til og med noen som mente at ferie ikke var spesielt lurt - i hvert fall med tanke på løpeformen. Nå synes jeg jo dere skal få lov til å ta ferie en gang i året eller så, vi får heller leve med at formen er litt daff de første ukene med rutiner og jobb igjen. 

Store leder Siri kunne ikke komme i kveld, så jeg styrte sjappa. Det ble selvsagt pyramider (til sammen 12 runder, men med god miks av enkle og doble runder), med påfølgende styrkeøkt. Hele 12 stykker var vi på styrkedelen i dag, og vi fikk kjørt oss skikkelig, særlig på planken. Planken er pyton, men effektiv. Jeg teller sakte, ja, men det blir vi sterkere av. 

På trening i kveld: Andreas F, Anne D, Atle, Catharina, Cathrine BT, Christian, Eli, Helge, Ida R, Jeanette, Joakim, Jorunn, Knut (NY!), Kristine, Lars, Mari, Mariken, Marita, Mark, Nina HM, Per Kristian, Rikke, Siw-Mette, Thomas, Torunn (NY!), Wenche H, Vivie (NY!) og jeg. Ekstra velkommen til dere nye! Håper vi ses neste onsdag.

 
   

Kommentarer