Heiagjengen er tilbake!

I kveld var heiagjengene - og noen minigriller - tilbake i parken. Med studiestart og oppholdsvær var gressmattene fulle av folk. Og det vanket både jubel og heiing på oss, særlig de første rundene (noen av oss trengte det vel enda mer mot slutten, men heldigvis har vi egne heiafolk også, vi. På min gruppe var det særlig Rikke som var motivator, takk! Jeg er alltid imponert av dere som kan rope i hele setninger mens dere løper).

Vi var mange nok til at Siri delte oss i to etter oppvarminga. Valget stod mellom 7 doble (ja, SJU) og 10 single runder, og jeg tror jammen de fleste valgte doble. Ikke helt uventet var singelgruppa ferdig først og fikk gleden av en bonus med de doble.

Vi var mange som plusset på med en styrkeøkt til slutt, så mange at vi brukte alle fire benkene og dessuten steintrappa for å få plass.  

I parken i kveld: Anne Katrine, Atle, Andreas F, Birgit SK, Carina, Christin KP, Claudia (NY), Henriette (NY), Helge, Ingebjørg, Irene, Jan Sverre, Jeanette, Jorunn, Mariken, Marjo (NY), Marte, Mari, Per Kristian, Rikke, Siri, Siw-Mette, Sofia (NY), Torunn, Tove G, Thomas C, Vemund, Wenche A.

Takk for en fin onsdagskveld!Kommentarer