Ferdig! Totalt!

Ja, er det flere enn meg som ligger på sofaen nå, eller? Jeg tror i grunnen aldri jeg har vært så sliten før. Iallfall ikke på en uke.


Vi var mange (36 stk!)  i kveld også, så bra! Og fikk valget mellom 4 pyramider - totalt 16 runder - eller 12 single runder. Da lyser det jo bonusrunde lang vei av det siste alternativet. Som var mitt valg. Jeg strever og jeg strever, og synes iblant at formen står helt stille eller til og med blir dårligere. Og det føles nesten litt urettferdig, for jeg har endelig kommet i gang med å trene litt mer enn bare denne onsdagen. Mens jeg løper tenker jeg på mange ting. 

Noen ganger tenker jeg på hvor himla slitsomt det er. Men noen ganger tenker jeg på at den ryggen foran der, den skal jeg få tak i. Eller: armene jobber, bare armene (jeg merker nesten ikke at beina flyr). Og etterpå er jeg veldig fornøyd hvis jeg har fått ut alt, hvis jeg er så innmari sliten som jeg er nå. Ja, det hjalp jo på med styrketreninga til slutt, og sykkelturen hjem.Foto og video: Jeanette Grunnan


De som hjalp meg med motivasjonen i dag var: Andreas F, Anja, Anne Kristine, Atle, Birgit Sk, Carina, Elin, Halvor, Helge, Henriette S, Håvard (NY), Ingebjørg, Ingrid A, Ingvil B, Irene, Janine (ny!), Janne (NY), Jan-Sverre, Jeanette, Jon Gr(ny!), Jorunn, Jørgen, Kristina (NY), Lea, Lise Marit, Mari, Maria B, Marjo, Marte, Nina H, Siri, Sofia, Thor Andreas (NY), Vegard S, Vemund, Wenche H. 


  

Kommentarer