En sensommernatts drøm

Ikke en onsdag uten. I dag var det igjen duket for en svettefull kveld med intervaller i parken. Det var herlig løpevær og behagelig med "tilskuere" i parken. Rett og slett en perfekt dag for å løpe intervaller i parken. 

Det virket som om flere var enig med meg i det - 37 sprekinger stilte i dag til start ved vårt faste oppmøtested. Blant disse var det også 8 nye løpere! Det er utrolig hyggelig å se at flere og flere finner frem til Treningscamp - om det er etter søking på internett eller etter tips fra venner. 

Med så mange løpere passet det fint å dele opp i 2 gruppe. Siri tok ansvaret for gruppen som løp 6 doble runder+2 sigle, og Rikke ledet an den andre gruppen som løp enkel runde + dobbl runde x 4. Totalt blir det 12-14 runder på begge gruppene, men siste gruppa fikk litt flere pauser. Men det betyr ikke at de ikke jobbet like hardt! 

 Jeg løp på gruppen til Rikke i dag, og lot meg virkelig inspirere av den flotte heiingen, og motiverende tips ropt ut underveis ("Senk skuldrene!"). Det hjelper veldig når beina stivner, eller kroppen føles tung. 

Det var god trøkk rundt i løypa, og også svært godt humør. Selv på de ekstra lange bonusrundene vi ble dratt med ut på til slutt. Etterpå ble en større gjeng med på styrketrening. 

I dag ble det også premiering av månedens Camper. Andreas F, Helge og Mari har møtt opp på alle 4 onsdagstreningene i august, og fikk en velfortjent belønning. Gratulerer så mye! 

De som møtte opp på kveldens trening var:
Andreas F, Andreas KS, Anja B, Carina, Christian, Christin, Cicilie(ny!), Eli,Fredrik (ny!), Grete (ny!), Gøril, Halvor, Helge, Henriette, Håvard, Ingvill B, Irene, Janina, Jorunn(ny!), Karoline (ny!), Kristian (ny!), Lea, Line, Lise, Liv Christine (ny!), Mari, Maria B, Marie M, Marjo, Marte, Per Kristian, Rikke, Siri, Thomas C, Thor Andreas, Vivie, Øyvind (ny!)

Jeg vil til slutt benytte anledningen til å takke for meg for nå. Til helgen flytter jeg hjem til Stavanger. Det er mye som er trist med å flytte, og det å reise fra TC og alle de flotte løpeglade, og inspirerende menneskene jeg har møtt her, er definitivt en grunn. Heldigvis vet jeg at det bare er å droppe inn på en trening dersom jeg skulle være i byen, og at jeg kan følge blogg og Facebook. Og så håper jeg å kunne dele litt løpsopplevelser fra vestlandet etterhvert. Dersom noen av leserne her er bosatt i Stavanger, og kunne tenke seg å bli med på felles trening i Stavanger i god TC ånd, er dere velkommen til å gi lyd i kommentarfeltet. 

PS: Minner om muligheten for å bestille et sett av våre flotte drakter
 

Kommentarer