Deltakerrekord!!!

17 personer løp mandagsintervaller til Tryvannstårnet i kveld! Her kunne Siri gitt en lang analyse og nyttige fakta om tallet 17, men jeg er som kjent ikke matematiker og nøyer meg med å si: W-O-W! 

Jeg kommer til å være evig bitter for at jeg skulle jobbe i kveld og derfor ikke kunne være med på denne turen som trolig var historisk. Kan tenke meg hvor flott det må ha sett ut med 17 sprekinger på vei opp til tårnet. Har knabba dette bildet fra Facebook-sida til Treningscamp, det er rørende dokumentasjon for en treningsglad løpetulling som meg: 
Foto: Joakim. Takk!
Ut fra bildet skjønner jeg at Andreas St har gjort en god jobb med å hanke inn felles kjente fra videregående på Gjøvik. Jeg er imponert, Andreas! 
Tror jeg har alle navnene riktig nå: Andreas F, Andreas St, Anne E, Catharina, Christian, Einar (NY!), Erlend (NY!), Ivan, Joakim, Karl Kristian (NY!), Kristine, Marius, Nina HM, Pål, Siw-Mette, Stian og Trygve. Skulle ønske jeg var der! 

      

Kommentarer

  1. Dette var skikkelig deltakerrekord, utrolig kult at så mange ble med!
    Det lover bra for onsdagsøkta i parken også tenker jeg:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar