Dagens tall: 200

I kveld var det en fryd å løpe motbakkeintervaller. Selve løpinga var like fæl som alltid, men det var veldig moro at vi var så mange! Hele ni stykker! Siri skulle ha meg til å hoderegne på stående fot (bokstavelig talt) ved Gressbanen hvor stor økningen var fra sist uke, men den tok jeg selvfølgelig ikke (journalister kan ikke regne). Først nå kan jeg konstatere en økning på 200 prosent! Deltakerrekord i kveld, med andre ord.

Siri og Pål kjørte alternativt opplegg - uten intervaller. De bare begynte å løpe ved Gressbanen og fortsatte helt til Tryvannstårnet... Jeg har prøvd det én gang før, og det er for så vidt greit som en avveksling, men det er egentlig like fælt som intervaller. Vondt og slitsomt, bare på en annen måte. Vi andre kjørte samme økt som alltid: Rolig jogg fra Bakkekroa til Gressbanen, deretter seks intervaller, alle på fem minutter. To minutter pause mellom hver intervall. Effektivt er et ord som kan beskrive denne treningsformen. 
Joakim slappet av ved en stein. Jeg danderte de andre rundt ham.

200 år siden Ivar Aasen ble født! Hurra! 

Ferdige med å feire nynorskens far.
Kveldens helter: Andreas S, Marius, Birgit, Joakim (NY! Og hvilken debut! Tøft å starte med mandagsøkt), Siri, Christian, Trygve, Pål og jeg. Takk for turen! 

      

Kommentarer