Vakker park!

Så er visst mange ferdig med ferien sin, for i kveld var vi igjen over tjue vakre og spreke i parken!

Kan hende er det noen som har begynt å telle antall uker fram til Oslo Maraton også?
Hyggelig er det uansett årsak å se så mange fine folk i kule løpesko og fargerike t-skjorter!

De fremmøtte fikk kose seg i hele 7 intervaller i kveld: 6 doble og en luring til slutt. Bonus er alltid populært, og stadig flere lar seg overraske over at det fortsatt er krefter igjen i beina når man er "ferdig". Og, det er selvsagt også det som er poenget, at dere skal vite at det alltid fins litt mer igjen. Ikke gi seg før mållinja uansett hvor tomt det kjennes!

Så, lista - som nesten er komplett i kveld!
Alexander, Andreas F, Anja B, Atle, Christian(ny!), Christin KP (comeback), Eli H,  Gunnar(ny?), Gøril H, Halvor, Helge H, Jeanette, Jørgen, Lise Marit, Maria (den danske), Mari L, Marit I (comeback), Mark, Rikke (comeback), Siri, Thomas C, Vegard A, Åse ES

Det ble premiering av sommercamperne, Ringer Drink+ til Lise Marit som har vært bærebjelken i sommer med 7 av 9 onsdagsøket i juni og juli, mens Helge og Andreas fikk 6 av 9 og en liten premie på de også. Bra jobba!!

Etter intervallene dro Lise i gang styrken - den kom jeg litt for sent til siden jeg skravla med nye og gamle. Er alt for trivelig i parken! Men jeg fikk da med meg litt sideplanker, og en utrolig flott utsikt. Det var helt nydelig i kveld! 

Ses om en uke - men ikke glem bakkemandagsøkta heller - den er ikke farlig!


Kommentarer