Sommerens Camper

Månedens Camper i juni og juli blir slått sammen til årets sommer camper - siden ingen har alle mulige onsdagene i parken.

De som står med mer enn 5 sommerkryss før kveldens økt er: 
Andreas F (5), Claus (5),Helge (5), Lise Marit (6) og Siri (5)

Totalt er det registrert 141 treningsdeltakelser med 73 ulike navn på de 8 intervallene vi har hatt i parken disse to månedene.

Det kan forsåvidt være flere - det er ikke så lett å holde styr på 160 ulike navn, der navnesøstre og -brødre er tett og komplisert. Helge og Lea f.eks står med 4 krys, og det fins to ulike Cathriner - der den ene har fire kryss - og jeg ser ikke bort fra at feil Cathrine har fått et kryss i ny og ne. Meld i så fall fra - det beste er å melde fra etter hver økt når rapporten skrives....

Jeg tar med to premier i parken - og håper at minst to av de fire første over er på plass!


PS! Noen har kanskje merket at jeg ikke skriver så mye her mer - det er fordi jeg vil skåne dere:-) For de som fortsatt vil lese tulleposter og detaljert treningsmas fra meg så fins en ny blogg. Her på treningscamp vil jeg holde meg til Treningscampting fra nå. Æresord! På den nye bloggen kan du lese om tall og løpesko og alt du ikke visste du lurte på. Og du kan vinne ting der også.

Kommentarer