Regntung forbannelse

– Det regne alltid når du springe, kommenterte kjæresten da jeg kom hjem i stad - med surklende joggesko og dryppende caps.

Altså, han har jo rett. Og jeg gidder snart ikke kommentere været på onsdagsintervallene lenger. Ja, det regna, som alltid. Det hviler trolig en forbannelse over oss. Heldigvis finnes det faktisk noen fordeler med regnet. Siden jeg oppsummerte de sist uke, tar jeg de ikke på nytt i kveld. Jeg konstaterer i stedet at camperne ikke tar dette med ferie så veldig seriøst - vi stiller pliktskyldigst opp i Frognerparken onsdag klokka 20. Og det er veldig bra! Jeg tror man bygger både form og karakter av disse litt tunge øktene i dårlig vær.

Vi var faktisk mange nok til å dele oss i to: Jeg tok med meg en gjeng på fem doble runder og én singel til slutt. Gøril styrte de som ville løpe pyramider. Vi løp siste runde sammen, og fikk pressa oss maksimalt på slutten. Regnet stopper ikke oss!

Kveldens navn: Mari, Nina, Svein, Lars (NY!), Karen (comeback), Kristine (comeback), Katarina, Tor Erling, Helge, Wenche A, Ida, Kåre, Alexander, Andreas F, Irene, Ingrid, Claus, Gøril, Jan Sverre, Barbo, Tove, Cathrine, Janis, Per Kristian, Katinka, Katrin (NY!) og jeg. 
 

 

PS: Ingrid er klar for langtur i helga. Noen flere som vil være med på det? Jeg har ikke mulighet selv, men planlegg gjerne en tur enten her i kommentarfeltet eller på Facebook.

Kommentarer