Ferie ingen hindring

Mange har startet ferien og løper kanskje andre steder i landet eller utlandet. Eller tar helt løpefri - noe som i høyeste grad er lov! Derfor var vi bare fire stykk som dunka i tryvannsbommen i kveld, men det var selvfølgelig meget høy kvalitet på de fremmøtte:Trygve, Marius, Andreas S (ny mann på laget. Velkommen!) og jeg.
Trygve, Andreas og Marius har fått igjen pusten og poserer mer eller mindre frivillig foran tårnet.
Vi hadde veldig bra tempo i dag, og sjetteetappen blir stadig kortere. Kveldens lag var rimelig jevnt, selv om jeg naturlig nok måtte gi tapt for gutta i de tøffeste bakkene. Dessuten løp jeg på jo lørdag, og det kjente jeg i beina (selv om jeg hadde fryktet verre tilstander). Det er bare å si takk for turen og glede seg til neste gang!

      

PS: I morgen er jeg med som arrangør på Fagervann opp. Ser jeg noen campere der? Jeg lover å heie!

Kommentarer