Fartsbot

Utrolig flott vær om dagen, og jeg skal på ingen måte klage. Er det likevel lov å påpeke at det er bittelitt for varmt til å løpe intervaller? Nei, kanskje ikke. 

Vi var hele tretten stykker i parken i dag, noe jeg anser som bra med tanke på at det er ferietid og fantastisk fint vær. Siri ledet oss gjennom ti single runder, for «å få mest mulig pauser». Helt greit! Med to runder oppvarming og to runder rolig nedjogg til slutt, ble det ei bra økt. Jeg fikk ikke med meg noen på styrke etter intervallene, så jeg måtte til pers på stuegulvet hjemme i stedet. Halve jobben er å rulle ut matta og finne frem bosuballen - når det er gjort har jeg liksom gått tom for unnskyldninger til ikke å begynne. Selv om det selvfølgelig var mer fristende å drikke sjokolademelk, kom jeg meg gjennom både armhevinger, dips, sit-ups og ryggøvelser. Så da ble jeg blid som ei sol igjen da vet dere. 
Kveldens helter som holdt på å smelte vekk i sola: Anja, Maren, Katrine, Cathrine, Ida, Ingebjørg, Ingvill R, Atle, Siri, Vegard (NY!), Eli, Jeanette og jeg. 
 
Veldig bra jobba i kveld! Ikke rart politiet dukket opp i parken på slutten. Skulle de gi oss fartsbot? 

    

Kommentarer