Duo til Tryvannstårnet

Sist mandag var det tre campere som kom seg på toppen ved Tryvannstårnet. I kveld var vi to. Fortsetter det sånn, kan det fort bli ensomt å løpe mandagsintervaller. Heldigvis regner jeg med at kalenderen gjør sitt - snart er ferien over for mange ;-) 

I dag fikk jeg selskap av Andreas S, som var med for første gang for tre uker siden. Han fungerte som hare for meg, som strengt tatt har kjent meg bedre. Har jobbet mye de siste to ukene, blitt/vært syk, og brukt de siste sårt tiltrengte fridagene til å drikke (litt for mye) vin og slappe helt av. Fridagen i dag ble tilbrakt på Ulvøya, så både hodet og kroppen var ganske kokt etter mange timer i sola. Men, alt dette er jo bare dårlige unnskyldninger for ikke å løpe. Både Andreas og jeg kom oss til toppen. Hurra! 
Fine tårnet vårt.

To par slitne føtter.

      

Kommentarer