Tårnet i det fjerne

Ny tur fra Smestad til Tryvannstårnet i kveld. Det ble undertegnedes første tur til tårnet i år, og jeg kan bekrefte at det fremdeles er langt, bratt og tungt. Hvis ikke hadde vi jo ikke gjort det! 
Siri, Tommy og Vemund på toppen. Alltid en seier å komme seg opp, enten det er løpende, gående eller krabbende.
Personlig synes jeg nesten turen ned igjen kan være vel så hard, jeg er ingen racer i nedoverbakker og blir i tillegg fryktelig pinglete når vi løper i skogen (livredd for å snuble og skade meg). Og Siri satte av gårde i et forrykende tempo! Bare å henge på, her var det noen som skulle raskt hjem igjen.

Siw-Mette, Vemund, jeg og Tommy ved turens slutt.
Kveldens deltakere: Siw-Mette, Siri, Vemund, Tommy og jeg. Merker jeg er spent på beina i morgen. Regner med det går bra og at jeg er tilbake ved Bakkekroa om ei uke! Og så ses vi jo på onsdag. Men nå er jeg mest sugen på å legge meg. God natt! 

     

Kommentarer

  1. Sprekinger!!

    Tenk at jeg aldri har turt å være med på denne økta... Den virker bare så iiiiinnnnmaaaari tøff!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar