Sommerløping

Vinteren var for lang og for kald og for glatt og for mørk - men nå er belønningen her: Sommerløping!

Jeg har lyst til å løpe både til frokost og kvelds, men det gjør jeg selvsagt ikke for jeg har både familie og jobb  - og ikke minst vett til å la vær (les: skadehistorikk). Men jeg nyter at dørstokkmila er høvla ned på et minimumsnivå nå, og at alt bare går lett, lett, lett

Lettvekterne er definitivt kommet ut av vinterdvalen og det er gøy å ha hele skoparken å velge blant. Jeg kan løpe i både knekort tights, kort splitshorts og løpeskjørt - i stedet for ull og vintertights. Ull, langermet trøye og jakke er byttet ut med en kortermet trøye og ullbuffen, refleksvesten og hanskene er kasta innerst i skapet. Frihet - Ikke rart man svever!

Jada, vinteren var hard - men dette er så bra at jeg nesten har glemt hele elendigheta!
 
Sååå sterk føler man seg på sommeren etter trening!

Nå virker det som formen er i anmarsj også, alt går lettere og fortere. Det er selvsagt ikke sant, men det føles sånn. Så, jeg jobber med mulighetene mine for å stille i Kristinaløpet på lørdag. Det skal ikke stå på innsatsen min - for jeg har veldig lyst til å løpe både fordi jeg tror jeg kan løpe godt nå og fordi Kristinaløpet er et superfint løp!


 

Kommentarer

Legg inn en kommentar