Rett til værs!

Fagervann - en vakker plass! Dette synet er belønningen for å løpe bratt på neste motbakkeløp i Maridalen, tirsdag 2. juli.  Foto: Silja Svanstrøm Amundsen
Det finnes etter hvert mange motbakkeløp å velge mellom, både her i Oslo og ellers rundt omkring i landet. Jeg skal delta på ett av dem i kveld: Rett til værs! Det er ett av til sammen fem motbakkeløp i Maridalen, i regi av SRM (Sognsvann Rundt Medsols). (NB datoene er ikke oppdatert på hovedsiden, så gå inn på det enkelte løp for å se når løpene går i år.)

Rett til værs er fulltegnet, men allerede fra kl 18 i dag kan du melde deg på neste løp i karusellen: Fagervann Opp tirsdag 2. juli!

Disse motbakkeløpene er det bare å anbefale - sier en som stønner ille høyt og sårt bare ved synet av en motbakke! Hvorfor delta da? Jo fordi det er en super anledning til å få seg en treningstur i fantastisk natur, fordi det er sosialt og hyggelig og selvsagt fordi det alltid er gøy å utfordre seg selv litt :) Og med den gjengen her da, som løper opp og ned Tryvann uten å mukke, er det vel ingenting å tenke på!

Det er tak på 100 deltakere pr løp og først til mølla for påmelding. Løpene starter presis kl 18.

Rett til værs og bratt og tungt og fælt - hvordan kan man vel bedre tilbringe en tirsdag ettermiddag? Så nå må jeg komme meg på beina og knytte terrengskoene!!

    

Kommentarer

 1. Det bildet er det søtten meg ikke Heming som har tatt altså -ja, om du ikke ser bort fra at han har tatt det fra meg da ;-)

  Håper du fikk en flott opptur i kveld Marianne!! Og Fagervann opp er selvsagt det beste løpet av dem alle!

  SvarSlett
  Svar
  1. Oops, hvilken blemme! Feilen er rettet og jeg skylder deg sikkert en sjokkis for den der...

   Slett

Legg inn en kommentar