Og formen, den går opp og ned

I dag var en sånn dag. Blytung i beina. Sliten i kroppen. Og en intens lyst inni meg til å bli værende i sofaen. Men hey, det er jo onsdag. Til parken! 

Jeg sovna på sofaen etter middag, og våkna brått med et rykk. Klokka viste 19:37. Her var det bare å kaste på seg treningsklærne og komme seg av gårde. Kom til parken presis klokka 20, men dessverre ble det min første og eneste «seier» i kveld. I dag var det fryktelig tungt å løpe, og det var akkurat som om kroppen aldri våknet skikkelig fra den lille cowboystrekken tidligere på kvelden. Det kjentes ut som jeg trakk med meg et bildekk under intervallene, og jeg sleit veldig med å holde et høyt tempo. Heldigvis var det godt å få støtte fra andre, og som Andreas så rett påpekte: På slike dager er det ekstra bra at man fullfører, i stedet for å bryte og dra hjem. Sånn sett kan man vel si at det å gjennomføre økta ble seier nummer to ;-) 
Og både jeg og alle andre fremmøtte kom oss gjennom Siris opplegg: Enkel, dobbel x 5 og enkel runde.

Kveldens helter: Rune H, Wenche A, Tove S, Thomas C, Siri, Ingebjørg, Helge, Jørgen, Jorunn, Andreas F, Anne Kristine, Carina, Cathrine, Claus, Christina (NY!), Marte, Marie, Lea, Kåre og jeg. 
    

Kommentarer