Klar for Bislett - gjett tiden!

I morgen er det altfor mange fine løp å være med på - og jeg har landet på Bislettmila. Da har jeg vraket både Skogsmaraton i Nordmarka, hyggelige og bratte Blomstermila i Drøbak, lange og bratte Nibbeløpet og raske Karlstad - og sikkert flere til. Jeg har valgt Bislett fordi det krever mindre logistikk og tid, og fordi jeg har en fetisj for tartan.


I dag morges ladet jeg opp med ukas andre intervalløkt (og faktisk også ukas andre løpeøkt totalt- fordi jeg ble syk på tirsdag). Rett i løpetøyet kl halv sju i dag tidlig - og det var utrolig digg med løping før frokost. Må gjentas - utrolig godt fornøyd etterpå, og godfølelsen varer hele freddan! #boost
Så happy er man kl halv åtte på morgenen etter å ha løpt rundt og rundt en dam før frokost

Det ble en kort og enkel intervalløkt med bra fart - så jeg er klar for å gi full gass i femogtjue runder på Bislett i morgen. Mest gleder jeg meg til å sniffe tartanlukta etterpå. Så skal jeg skjenke en tanke til de som krabber opp den ene bakken etter den andre i Nordmarka:-)

Og du kan vinne startnummermagneter fra Løpeskjørt om du greier å gjette tiden min!

Kommentarer

Legg inn en kommentar