Ikke akkurat festivalvær

I morgen starter Norwegian Wood i Frognerparken, og det var lett å se at det skal være festival der i helga. Heldigvis var det ingen konserter i kveld, for da hadde folk blitt våte. For oss slitere som holdt på med intervalløping derimot, var det ingen bønn. Men så er det jo egentlig litt deilig å løpe i regn. 

Siri var syk i dag, så jeg tok på meg sjefstrøya og bestemte ikke overraskende at i kveld var en god kveld for pyramider: 12 runder til sammen, fordelt på en enkel, en dobbel, en enkel runde. Tre ganger. Det er slitsomt og fælt og alt det der, men den gode nyheten er at alle overlever. Og etterpå kommer godfølelsen! 

Flere nye i dag, veldig hyggelig at dere vil trene med oss! Nå gjelder det å fortsette å komme tilbake, ikke gi dere etter én økt. Treningscamp-intervaller har formgaranti ;-) 

Kveldens intervalldronninger og intervallkonger: Andreas F (takk for tidtaking!), Trygve, Janis, Jørgen, Claus, Ingebjørg, Lea, Wenche (NY!), Bitte (NY!), Tove (NY!), Madeleine (NY!), Marie, Atle, Stian, Maria, Carina, Irene, Mark (NY!), Jorunn (NY!) og jeg. Jeg vet at dette ikke er alle, så jeg legger til flere navn etter hvert som de dukker opp.

Og sjekk ut medaljen vi fikk for Holmenkollstafetten! Jeg har vært borte fra onsdagstreningene de to siste gangene, så jeg fikk min litt seint. Desto mer stolt! 

   

Kommentarer