Det ble en fiiin dag i skogen!

Årets utgave av Nordmarka Skogsmaraton har stresset meg litt ekstra på forhånd. Bare fordi jeg skulle slå den elendige tida fra i fjor. Så seriøs kan man altså bli at det går på nervene løs ;-)
Som dere ser formelig lyser optimismen av 2x Marianne før start. Marianne Røhme er daglig leder i Kondis og en herlig dame å treffe på - hvor som helst og når som helst, men helst før et løp eller på stand for Kondis. Eller begge deler, som i dag da hun varmet opp med å stå på stand! (Mariannes bilde)
Men nå er alle sorger glemt og ferdig med det løpet! Utrolig deilig! Og ikke nok med at jeg slo min egen tid langt ned i støvlene, jeg ble klassevinner og fikk stor tretallerken med tallet 1 på! I kveld har jeg tatt fram t-skjorta med sub 4 igjen :))

Da jeg sjekka hvem som hadde meldt seg på i min klasse, i går kveld, konkluderte jeg raskt med at jeg bare kunne glemme klasseseier. Hun som vant i fjor skulle løpe i år, og jeg ville ikke ha sjans til å slå en sånn tid... trodde jeg. Dessuten var det påmeldt dobbelt så mange i klassen i år (hele 10 damer!). Så før løpet starta i dag, gikk jeg bort i premieteltet og sa at jeg bare måtte titte litt på den store fine førsteplass-tretallerkenen, for jeg regna ikke med at den skulle bli min. Da hadde jeg i det minste sett den...
Jamen fikk jeg ikke både se og holde den store tallerkenen etter løpet også! To glade klassevinnere her, hun andre er nyervervet Mossjonistvenn Cathrine Holme. Hun fikk en kjempesterk tid - respekt!
Var redd det skulle bli i varmeste laget i skogen i dag, men det ble i grunnen helt ok. Litt varmt kanskje men ikke sånn at det var uutholdelig. Men jeg burde nok tatt meg tid til å drikke enda mer på drikkestasjonene, selv om jeg sørget for å få i meg noen slurker med både energidrikk og vann - og en svamp til å kjøle ned topplokket - på hver drikkestasjon. Det merkes fort når det er varmt, om man ikke er flink med drikken!
Therese Falck og undertegnede flankerer Vemund som ble suveren klassevinner i dag - gratulerer!! Og han kom blant de 20 beste menn totalt! Og selvsagt ble det pers på ham også igjen... den gutten altså! (Thereses bilde)
Hvor er det blitt av alle de lange bratte bakkene som var der i fjor? Pussig, men i år virket alle motbakkene bittelitt mindre lange og bratte... Skal ikke klage på det, bare konstaterer det ;-) Og skal jeg tolke det positivt, og det skal man jo, tolker jeg det dithen at jeg er i hakket bedre form nå enn på samme tid i fjor. Og det kan jo stemme godt når man ser på tidene :) I fjor ble jeg dessuten veldig veldig stiv i bena, så selv om jeg følte jeg hadde mer å gi, var det liksom ikke mulig å få med beina på slutten! Det slapp jeg i år, og både kroppen og hodet fungerte sånn noen lunde greit hele tiden.

Ikke det at jeg ikke ble sliten altså! Da jeg kom til Ullevålseter var jeg litt sånn løpezombi,  men der stod selveste Adelheid og var klar til å lose meg gjennom de siste km av løypa og inn til mål!! For en gave! Hun pepra meg med positive og sterke tanker og dro meg med. Hadde ikke klart å holde fullt så godt uten henne der! Anbefaler en sånn hare de siste forferdelige km av et løp, folkens :) Tuuuuusen takk Adelheid! Og så kjøpte hun attpåtil vaffel til Vemund og meg etterpå, for hun mente vi burde få i oss litt mat. Og det hadde hun jo helt rett i!

Hva skal jeg si? Ikke så mye mer nå, annet enn at det ble en god opplevelse dette her. Det funket rett og slett. Og kjempebra jobba til både Vemund, Kåre, Siw-Mette, Therese, Rikke og alle andre! Jeg feiret med å melde meg på Bislett 24-timers da jeg kom hjem :-D

Siste av de tre viktige målene jeg har satt meg for denne sesongen, blir å fullføre 24-timers!! Desverre/heldigvis noen måneder til, alt etter som hvordan man ser det... Men før den tid: masse mer moro - langt og kort, hardt og litt mindre hardt :)
    

Kommentarer

 1. Gratulerer så mye, Marianne... Jeg blir mer og mer imponert over deg!

  Gratulerer til Vemund og dere andre campere også - fantastisk bra! :)

  SvarSlett
 2. Du er i superform Marianne. Hare eller ingen hare har ingenting å si, supertid hadde du greid uansett. Og denna haren lå bak og pesa på slutten. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei ingen vet jo hvor haren hopper ;-)

   Slett
 3. Gratulerer med kjempebra løp Marianne! Og ikke mindre iponert av de andre Camperne Siw-Mtte og Vemund, Rikke og detvar kanskje enda flere i aksjon?

  SvarSlett
  Svar
  1. Rikke er føyet til - hun var defintivt der :-)

   Slett

Legg inn en kommentar