Bislettmila 2013

Det viktigste først - hvem vant gjett tiden? Det er en veldig klar vinner denne gangen, ingen vanskelig hoderegning! 

Her er bidragene fra kommentarfeltet her på bloggen og på Campen sin facebookside
Chirsti H: 45:53
Claus H: 42:59
Elisabeth W: 43:10
Ingunn M: 43:00
Jan Sverre: 45:30:25 (En mann skjønte i alle fall at dette er baneløp!)
Kåre F L: 36:42 (Kåre får stor stjerne i margen her altså!)
Line S L: 43:16
Mari L: 44:02
Peer A: 46:27
Ragnhild A: 41:15
Silja A: 45:17
Trygve B: 43:59

Jeg noterer selvsagt også i mitt stille sinn hvem av dere som egentlig har trua på meg,  og sender blomster og konfekt til disse. Dere i motsatt skala kan jo bare gjette på hvilke overraskelser dere får i posten!
Digg å løpe på Bislett Stadion. Tartan har en spesiell plass i mitt hjerte!


Jeg skal ikke si så fryktelig mye om løpet mitt i dag - men målet for dagen var sub 45 - og det greide jeg ikke. Heldigvis for meg greide jeg det ikke nesten heller. Det røyk på 32 for mange, og det er 1-2 sekunder på hver av de midterste tjue rundene - de tre første og to siste rundene er bestått. Lett å finne dårlige unnskyldninger for at det ikke gikk - men fakta er at jeg ikke hadde noe sub45dag i dag. Er selvsagt litt skuffa over at jeg ikke greide målet mitt, men ikke verre enn at jeg finner flere lyspunkt. Jeg var ikke kjempelangt unna og jeg greide det aller viktigste - nemlig å rette opp etter 47 løpet på Sentrumsløpet. Og, det er en positiv ting til, nemlig at jeg slipper å ha sub 44 som neste mål:-)

Positivt også med flere kjente å skravle med før og etter: Edinburghgjengen Tone, Thomas og Hege, samt SRMerne Silja og Jeanette. Blir mye latter og kjappe replikker!

Men, grattis til Jan Sverre som kom fryktelig nært denne gangen - bare ett sekund unna! Startnummermagneter kommer din vei:-) Og, ekstra grattis til Hege som vant kvinnedelen av pulja vår!
Foto : Silja S Amundsen

Endte på en fin tredjeplass, tiden ble 45:31:4 
Foto: Thomas Gregers

Arrangementet var helt okei til 200 kr. Ingen kø for å hente startnummer, ingen toalettkø, ingen trengsel noen steder. Bislett er utrolig fint sted og jeg syns det var kjempegøy å konkurrere på friidrettsbane igjen. Men å slå sammen startfeltet for pulje 1, 2 og 3 (hhv tid 43-47 min, 48-54 min og 55 +) er for drøyt! Mister ganske raskt oversikt over hvem som er hvor og hvordan man selv ligger an. Masse forbiløping blir det jo også. Jeg ble passert av vinneren 1 gang, men passerte selv de bakerste 5-6 ganger - og de klumpet seg godt sammen i svingene.  Hvorfor kunne de ikke i det minste lagd en egen kvinnepulje? (Det var veldig få kvinner i de to elitepuljene.) Det var ikke mange påmeldt totalt, men over halvparten var plassert i looserpulja vår. 
Foto: Thomas Gregers

Det andre som var helt lavmål var premiene. Det er ikke viktig for meg å få premie, men når de først skal premiere de fem beste i pulja - så skjønner jeg ikke hva fem jenter i størrelse small/medium skal med en boblevest i størrelse large, herremodell. Etter min mening er det da bedre å ikke premiere i det hele tatt. Har hørt at Fretex tar i mot klær man ikke har bruk for, gratis tips til arrangøren. Det lå en god stabel med bøker om Usain Bolt, men de var åpenbart forbeholdt de to andre puljene.

Alt i alt, jeg hadde en fin dag altså. Men syns arrangør kan gå i seg selv og tenke på hva de signaliserer gjennom de tre puljene, da tenker jeg både størrelsen/spennet i pulja og premieringen. Det første er viktigst for meg. 
Foto: Thomas Gregers


 

Kommentarer

 1. Veldig bra innsats, Siri. Jeg syns det er imponerende fort uansett!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Tone! Men, du vet hvordan det er med egne mål og når man ikke helt når de:-) Er mest fornøyd, men kan ikke glise fra øre til øre når soser bort 32 sekunder!

   Slett
 2. Du slapp i hvert fall å løpe 26 runder som jeg og 7-8 andre i mitt heat måtte...

  /Thomas

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk! Så bra kontroll, selv om de to klassene vel var langt mer samkjørte på tempo? Ingen ble vel tatt igjen med mer enn 3-4 runder?
   Hva ble tida di?

   Slett
  2. Vel ikke akkurat som jeg håpet, men i følge tidtagnings systemet har jeg en runde på 42 sekunder... Det betyr at jeg slår Michael Jhonsons verdensrekord på 400m med 1 sekund, og det er jeg ganske fornøyd med ;-) Polarklokken min sier at jeg fullførte på litt over 41min.

   Slett
  3. Verdensrekord er morsommere enn 41!!! Grattis Thomas - dette var stort!:-)

   Var litt varmt og vindete på Bislett i dag - bare å skylde på det!

   Slett
 3. Gratulerer med meget bra løp selv om det ikke ble sub 45 denne gangen. Jeg ser på innlegget ditt at jeg nok ikke bør gå i postkassen den nærmeste tiden............

  SvarSlett
  Svar
  1. Du ligger veldig dårlig an Peer;-)

   Slett
  2. Gratulerer!! Pallen og alt, utrolig bra! :)

   Slett
  3. Ja, pall er bra uansett:-)

   Slett

Legg inn en kommentar